Nosi se bodulsko!

10603696_720350348034020_2246704496668952436_n

Predstavljamo vam prirodne otočke proizvode s otoka Pašmana naših dragih prijatelja Ane i Krste Matulić -  OPG Matulić.

Ti su se vrijedni mladi ljudima iz mjesta Pašman nakon školovanja odlučili vratiti na otok. Otvorili su svoj OPG i na kretivan način osmislili i napravili ponudu prirodnog, zdravog, autohtonog i domaćeg u novom ruhu. Predstavljamo vam njihove vrhunske organske proizvode, nositelje oznake Hrvatski otočni proizvod (HOP).

 

Oznaku HOP mogu dobiti samo proizvodi koji zadovoljavaju stroge kriterije izvrsnosti, izvornosti i tradicije. Rade se u malim serijama i potječu s ograničenih otočnih lokaliteta.

Riječ je o najkvalitetnijim bodulskim delicijama, a Matulići se s ponosom mogu pohvaliti da među njima imaju široku paletu raznih proizvoda kao što su marinirana riba, pašmanska kvasina i Pašmanero ljuti umak. Tu je i najfinija organska kozmetika poput kreme za lice od smilja Imortella, Fine kreme s limunom ili ružom, melem od lavande, losioni te prirodni domaći sapuni od kojih ćemo izdvojiti onaj od ružmarina i zelene gline ili lavande i smokava.  Sve na bazi maslinovog ulja uz dodatke organskih eteričnih ulja, ljekovitog bilja i pčelinjeg voska u kremama.

 

 

POGLEDAJTE GALERIJU NJIHOVIH PROIZVODA: